Tiedättehän ruotsalaisen Camilla Lundstenin? Siis sen suunnittelijan, jonka mielikuvitus on luonut räiskyviä ja heleitä kuoseja, joissa kauneus ja veikeys heittävät keskenään yläfemmat? No mä en tiennyt ennen kuin sain lapsen, vaikka Camillan suunnittelemat tuotteet olisivat kyllä iskeneet mun Liisa Ihmemaassa kohtaa Huvikummun -tyyliini jo ennen bebeäkin. 

Meille Lundstenin mielikuvituksen aikaansaannokset päätyivät ensimmäistä kertaa, kun hän viime vuonna teki yhteistyössä Lindexin kanssa Littlephant-lastenvaatemalliston. Lindexin vaaterekiltä kotiutetut sirkuspöksyt on kontittu polvista ohuen ohueksi, mutta onneksi yhteistyö saa jatkoa, kun ensi kuussa Suomen Lindexeihin saapuvat uudet Littlephant-lastenvaatteet.

Mä olen kuitenkin lastenvaatejuttuja enemmän kallellaan tarvikkeistotäpinöintiin. Hihkaisinkin innostuksesta, kun tarkistin männä viikolla Babyshop.com:n* sopivuutta mainostajaksi Lähiömutsin sivuille. Heillä kun on valikoimissaan Lundstenin suunnittelema Littlephant-laukku*, joka kuulemma pelittää hyvin myös hoitolaukkuna monien taskujensa ansiosta. Kyllä on komia kassi! Niin kuin kyllä sen hintakin pääsoin puuvillasta valmistetuksi laukuksi. Mutta jos kuvitellaan, että mulla sattuisi olemaan kukkarossa kolme ylimääräistä oranssia seteliä ja käynnissä vielä hormonihuuruinen pakkomielle saada täydellinen hoitolaukku, tämän laukun kohdalla fanfaarit soisivat.

Laukun kuosivaihtoehdot ovat pirteitä, jopa lapsekkaita, mutta silti läpäisevät heittämällä mun peppipitkätossumaisen tyylisilmäni. Tässä kehtaisi kanniskella muutakin kuin vaippoja ja pukluharsoja. Töitä ja bloggausta päiväuniaikaan harjoittavalle mutsille parasta on, että laukkussa on oma taskunsa 13–17 tuumaiselle läppärille. Jos tuota mustavalkoista laukkua keltaisin nahkaremmein olisi saatavilla reppuna, mä en luultavasti voisi vastustaa kiusausta.

Muita Littlephant-himotuksia voi käydä herättelemässä Littlephantin omassa nettikaupassa, jonne mä päädyin hoitolaukkujen jälkeen kuolaamaan etenkin postereita ja kankaita. Camilla Lundstenin ihania kuvakirjoja taas saa hankittua CDON.com:in* kautta. Siinä samalla voi hioa kielipäätään, sillä kirjoja on vain ruotsinkielisinä. Tai sitten voi simppelisti katsella vain kuvat ja keksiä tarinat itse.

Jaa