Vinkki kaamoksen tappamiseen: saunailta sysimustana sunnuntaina tyttöjen kanssa, jaettu jaffapullo ja karvoituskeskustelut. Karvoista lisää myöhemmin, mutta illasta tarttui mukaan myös kuvia viime kesän Ilosaarirockista. Mukava muistaa, että näiden epäkuukausien lisäksi Suomessa todella on myös elämiseen tarkoitettuja ajanjaksoja.

Olin rockin aikaan kolmannella kuulla raskaana, joten ehdin kaljateltan lyhyimmän jonon vaanimisen sijaan tehdä havaintoja nurkan takana kurkkivan mutsielämän karikoista ja mahdollisuuksista. Onneksi Tampereen tyylikkäin nainen kuvasi esimerkit muistiin.
 Näin kalja-alueella perheen vauvoineen, joilla näytti olevan yhtä kivaa kuin ennen ydinsotaa. Lähiömutsin oli pakko juoda vielä yksi kaljatelttaan salakuljetettu pillimehu järkytyksestä toipuakseen.

 Rentolavan edustalta bongasin kulkemasta parivaljakon, jonka kuvan printtaan vessanoveen. Sitä on sitten ummetusasioillaan istuessaan kiva katsella ja miettiä, että tossa on minä ja Minime vähän isompina. Tavoite asetettu.
Lähiömutsi pystyi vähän rentoutumaan ja avaamaan kiristävää päähuivia.
 Vessajonosta bongasin kolmannen vaihtoehdon. Ei se siellä kuraisessa maassa mitään auta. Niinkuin ei yöpöydän laatikossakaan, köh.
 Lähiömutsille tuli tarve kreisibailata vielä kun voi.
Jaa