Blogiuutisia! Vihdoin yksi pitkään suunniteltu yhteistyö on julkista, ja olen tänään yhtenä Suomen Blogimedian bloggaajana aloittanut yhteistyön Image-lehden kanssa. Ei ei, en ole siirtynyt lehden alle bloggaamaan, vaan pitäydyn tiukasti itsenäisenä bloggaajana omalla tontillani, ihan kuten muutkin Suomen Blogimedian kirjoittajat. Minulla on edelleen sekä päätoimittajan valta ja että vastuu Lähiömutsista. 
Diili yhden Suomen vanhimman lifestyle-lehden kanssa mahdollistaa osaltaan, että voin tehdä blogia taas tämän yhteistyön verran ammattimaisemmin. Teille blogin lukijoille yhteistyöni Imagen kanssa ei tule näkymään kuin siinä, että tulevaisuudessa Lähiömutsissa tulee todennäköisesti olemaan samoja mainostajia, joita Imagessakin on. Uusi komea yhteistyöstä kertova headerikin ilmestyy Lähiömutsiin ihan tässä pian.

Lisäksi Imegen tänään julkistetulle uudistuneelle verkkosivulle tulevat lyhyet nostot blogini uusimmasta postauksesta, samaksi uutisvirraksi lehden toimituksen tuottaman sisällön kanssa. Imagen päätoimittaja Heikki Valkama sanoikin, että halusi luoda paikan, jossa hyvä journalismi kohtaa innostavat keskustelunaiheet. Se on kutkuttavaa, sillä Image on ainut aikakauslehti, jonka vuosikertoja kannoin mukanani aina viime muuttoon asti. Nyt lapsiperheellisenä on tilaa säilyttää enää osa niistä aviiseista, joihin olen itse jotain kirjoittanut.

Blogihommista vielä sen verran, että kuulittekin ehkä viime viikolla kuuden suositun muotibloggaajan siirtymisestä Suomen Blogimediaan. Viisi heistä on aiemmin kirjoittanut blogiportaalissa. Siirtyminen portaaleista itsenäisiksi bloggaajiksi, siinä on selkeästi blogimaailman nouseva trendi.

Jaa